Home/Bestelwagen

BESTELWAGEN

Uw bestelwagen beletteren of bestickeren laat u best over aan de vakmensen van Spiessens. Wij verzorgen de mooiste en meest opvallende belettering voor uw camionette of bestelwagen.

Een belettering voor uw bestelwagen is een van de beste investeringen die u kan doen. Omdat u rond rijdt met uw reclame zal deze beter in het oog springen.

Bestelwagen laten bestickeren of beletteren

Het beletteren of bestickeren is op zich geen sinecure, vandaar dat u het beter overlaat aan echte professionals. Bij Spiessens bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en plaatsen van dit type belettering, kunnen we u de garantie bieden dat uw bestelwagen of camionette met een in het oog springende opdruk onze garages verlaat.

Carrosserie schade herstellen aan bestelwagen

Omdat uw bestelwagens de hele tijd op de baan zijn, is een ongeval snel gebeurd. Zelfs de meest voorzichtige chauffeur heeft wel een keer blikschade aan zijn bestelwagen. U hoeft niet te panikeren, maar enkel uw bestelwagen of camionette bij Carrosserie Spiessens binnen te brengen. Onze ervaren vakmensen voeren eender welke carrosserie herstelling aan uw bestelwagen uit. Compleet volgens de regels van de kunst.

Overzicht van diensten voor uw bestelwagen:

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over belettering of reparatie van bestelwagens