Belettering kraan

Voor de belettering van uw kraan rekent u op de jarenlange ervaring en uitgebreide expertise van Carrosserie Spiessens. Het bestickeren van kranen gebeurt in onze professionele werkplaats te Bornem (prov. Antwerpen).

Belettering van kranen

Als u uw kraan wilt laten beletteren bent u in Bornem, bij Carrosserie Spiessens, steeds aan het juiste adres. We zetten onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis in om tot een resultaat te komen waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

De mogelijkheden:

  • Bestickering met logo op uw kraan
  • Bestickeren van uw kraan in de bedrijfskleuren
  • Beletteren van uw kraan met bv uw slogan of andere leuze
  • Een belettering op maat

Vooraleer we beginnen met de belettering of bestickering van uw kraan, leggen we u steeds een gedetailleerd ontwerp voor zodat u precies weet wat u kan verwachten en achteraf niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Kranen beletteren in professionele werkplaats

Onze professionele werkplaats kan zonder probleem de grootste kranen herbergen. Omdat we uw kraan in zijn geheel in onze werkplaats binnen rijden, kunnen we de belettering of bestickering van uw kraan in zijn geheel doorvoeren, wat uiteraard zowel de prijs als de timing ten goede komt.

Belettering van kranen aan een scherpe prijs

Bij Carrosserie Spiessens bent u verzekerd van vakwerk aan een scherpe prijs. Gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring werpen al hun kunde in de strijd om de belettering of bestickering van uw kraan zo gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Onze uitgebreide expertise stelt ons in staat om eender welke job op voorhand perfect in te schatten, zodat we u steeds een gedetailleerde offerte met een scherpe prijs kunnen voorleggen voor de belettering of bestickering van uw kraan.

Uw kraan laten beletteren aan een scherpe prijs?
Reken op de vakmensen van Carrosserie Spiessens